Техас А-и-М Коммерс - Женщины

Leagues Played
WНСААB 67 ЖНКААБ - Дополнительные матчи 1
Related Teams
Texas A&M-Commerce
"Техас А-и-М Коммерс - Женщины", базирующаяся в Коммерсе, штат Техас, является базирующейся в США женской баск Dostupné v češtiněetbalovou univerzitní týmem, který reprezentuje Texas A&M University-Commerce. Kojoty soutěží na divizi II Národní kolegiální atletické asociace (NCAA) a jsou členy Southlandské konference.

Tým zahájil svoji basketbalovou sezónu v roce 1970 a od té doby se mu dařilo. Kojoty vyhrály 10 konferenčních šampionátů a dvakrát se zúčastnily Turnaje NCAA, v letech 1982 a 1983. Tým je známý svou rychlou, útočnou hrou a silnou obranou.

Kojoty vedou trenér JasonNAJones, který je v této funkci od roku 2010. Jones dovedl Kojoty k pěti konferenčním šampionátům a dvěma účastema na Turnaji NCAA. Je známý svou schopností rozvíjet talentované hráče a připravovat je na úspěch na další úroveň.

"Техас А-и-М Коммерс - Женщины" mají silnou základnu fanoušků, kteří je podporují na všech domácích zápasech. Kojoty hrají v Field House, který se nachází na univerzitním kampusu. Hala má kapacitu 2500 diváků a je známá jako "The Pit" kvůli své intimní atmosféře.

Kojoty jsou ctižádostivý tým, který se vždy snaží o úspěch. Jsou odhodláni vyhrávat šampionáty a reprezentoвать Texas A&M University-Commerce s hrdostí.