Симион, Оана Джеоргета

ITF W25 Podgorica 09/17 09:30 25 [487] Симион, Оана Джеоргета v Сербан, Ралука Георгиана [247] 0-6,7-6,3-6
ITF W25 Frydek Mistek 09/11 09:00 25 Симион, Оана Джеоргета v Siskova, Anna 6-7,6-4,1-6
ITF W15 Curtea de Arges 09/08 08:00 29 Анета Кладивова v Симион, Оана Джеоргета 3-6,2-6
ITF W15 Curtea de Arges 09/07 08:00 28 Бойович, Яна v Симион, Оана Джеоргета 4-6,1-6
ITF W15 Curtea de Arges 09/06 08:00 27 [481] Эмили Арбутнотт v Симион, Оана Джеоргета [436] 6-4,3-6,3-6
ITF W15 Curtea de Arges 09/05 12:15 26 Ciuca, Alessia Beatrice v Симион, Оана Джеоргета 4-6,2-6
ITF W15 Curtea de Arges 09/05 07:00 25 [106] Миту, Кристина-Андрееа v Симион, Оана Джеоргета [436] 1-6,4-6
ITF W25 Sezze 07/31 08:45 25 [329] Джессика Пиери v Симион, Оана Джеоргета [401] 1-6,6-2,7-5
ITF W25 Horb 07/27 13:00 28 [429] Waltert, Simona v Симион, Оана Джеоргета [401] 6-4,6-0
ITF W25 Horb 07/26 15:45 27 [401] Симион, Оана Джеоргета v Кёльцер, Роми [456] 6-4,3-6,6-2
ITF W25 Horb 07/25 12:00 26 Попович, Ивана v Симион, Оана Джеоргета 7-5,4-6,1-6
ITF W25 Horb 07/24 14:40 25 Класен, Анна v Симион, Оана Джеоргета 2-6,0-6
Bucharest, Romania 07/13 07:00 45 Тиг, Патриция Мария v Симион, Оана Джеоргета 6-4,6-4
ITF W25 Denain 07/03 16:40 25 [396] Симион, Оана Джеоргета v Андрианяфитримо, Тесса [334] 4-6,6-7
ITF W25 Montpellier 06/19 16:00 25 [368] Рамиалисон, Ирина v Симион, Оана Джеоргета [398] 6-4,7-5
ITF W15 Kaltenkirchen 06/13 09:30 27 Kawaguchi, Natsumi v Симион, Оана Джеоргета 6-4,6-4
ITF W15 Kaltenkirchen 06/12 08:45 26 Прати, Федерика v Симион, Оана Джеоргета 3-6,3-6
ITF W15 Kaltenkirchen 06/11 17:35 25 Dalakishvili, Mariam v Симион, Оана Джеоргета 1-6,2-6
ITF W15 Barletta 05/19 09:00 29 Mandlik, Elizabeth v Симион, Оана Джеоргета 6-0,6-2
ITF W15 Barletta 05/18 12:00 28 Аркидиаконо, Федерика v Симион, Оана Джеоргета 2-6,6-4,3-6
ITF W15 Barletta 05/17 13:45 27 Raggi, Angelica v Симион, Оана Джеоргета 3-6,1-6
ITF W15 Barletta 05/16 14:50 26 Kawaguchi, Natsumi v Симион, Оана Джеоргета 6-2,4-6,3-6
ITF W15 Barletta 05/15 13:15 25 Chiesa, Enola v Симион, Оана Джеоргета 3-6,2-6
ITF W15 Tucepi 05/10 09:00 27 Ruzic , Antonia v Симион, Оана Джеоргета 6-2,6-3
ITF W15 Tucepi 05/09 16:00 26 Никоцевич, Сара v Симион, Оана Джеоргета 4-6,6-4,3-6
ITF W15 Tucepi 05/08 09:45 25 Малешевич, Тамара v Симион, Оана Джеоргета 6-7,3-6
ITF W25 Pelham 04/10 15:00 25 [224] Перес, Эллен v Симион, Оана Джеоргета [439] 6-4,6-1
ITF W25 Jackson 04/05 14:10 26 [435] Симион, Оана Джеоргета v Санеси, Гайа [392] 0-6,1-6
ITF W25 Jackson 04/02 19:05 25 Симион, Оана Джеоргета v Мелисс, Верена 7-5,3-6,6-1
Табарка, Одиночные W-ITF-TUN-18A 03/23 14:30 27 Симион, Оана Джеоргета v Стокке, Мелани 6-7,3-6