Якшич Й / Хироко Кувата

Jovana Jovic Хироко Кувата

Результаты

Vancouver, Doubles W-ITF-CAN-02A 08/13 20:25 26 Якшич Й / Хироко Кувата v Наоми Броади / Эрин Рутлифф 0-6,1-6
ITF Women Hong Kong WD 06/19 07:25 26 Якшич Й / Хироко Кувата v Лии П / Ромпис Д 1-6,7-6,8-10
Singapore, Doubles W-WITF-SGP-02A 06/13 06:30 27 Якшич Й / Хироко Кувата v Han S Y / Lee S 6-4,3-6,5-10
Singapore, Doubles W-WITF-SGP-02A 06/11 03:50 26 Якшич Й / Хироко Кувата v Tan H I / Williams C 6-1,6-3
Singapore, Doubles W-WITF-SGP-02A 06/07 08:00 28 Хивс З / Оливиа Тьяндрамулиа v Якшич Й / Хироко Кувата 7-6,6-3
Singapore, Doubles W-WITF-SGP-02A 06/06 07:30 27 Хайзе П / Мунтеан В v Якшич Й / Хироко Кувата 3-6,7-5,5-10
Singapore, Doubles W-WITF-SGP-02A 06/04 08:00 26 Tan H I / Williams C v Якшич Й / Хироко Кувата 1-6,2-6