Аргентина Аргентина   Чили Чили
12 3 Pts 6
16 2 Pts 13
5 Ft 10
2 Time Outs#T.O 0
5 Фолы 3
83.3 83.3
Ft %
66.7 66.7

Pts

1 2 H 3 4 F
20 14 34 15 24 73
18 14 32 16 6 54